СуперОптик Комфорт

Успокояващи капки за очи

Купи сега
Image

с хиалуронова киселина, метличина и лайка

За зачервени и възпалени очи

Лайката е позната с нейните успокояващи и освежващи свойства, които облекчават възпалението и зачервяването.

Метличината засилва овлажняващия ефект и успокоява зачервените очи.

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на сълзите. Тя притежава отлични хидратиращи свойства. Овлажнява и предпазва очите от вредното въздействие на околната среда.

 

ЛИСТОВКА ЗА ПАЦИЕНТА

СуперОптик Комфорт е стерилен, офталмологичен овлажняващ разтвор с физиологично рН, базиран на воден дестилат от метличина, воден дестилат от лайка и натриев хиалуронат. СуперОптик Комфорт се доставя в 10 ml многодозова бутилка и съдържа бензалкониев хлорид като консервант. Метличината е позната с овлажняващите си и противозачервяващи свойства. Лайката е позната с успокояващи и освежаващи свойства и затова е показана за облекчаване на възпалението и зачервяването на мукозата на очите. Натриевият хиалуронат (0.1%) се използва заради овлажняващия и смазочния му ефект. Той контактува със сухите очи и образува филм, който предпазва ендотела на корнеята от външни агенти и от факторите на околната среда.
СуперОптик Комфорт е идеален при дискомфорт на очите или очната лигавица, дължащ се на възпаление и зачервяване, фактори на околната среда (климатик, прекомерна слънчева радиация, вятър, дим, замърсяване, сол, морска вода), прекомерна умора поради продължителна работа с компютър или учене или в случай на продължителна употреба на контактни лещи.
 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Как се прилага СуперОптик Комфорт при използването на контактни лещи?

  Капките за очи СуперОптик Комфорт не могат да се използват директно върху контактните лещи. Когато използвате СуперОптик Комфорт, е необходимо да свалите контактните лещи, да накапете според указанията, посочени в листовката. След 15 минути може да поставите отново контактните лещи.

 • Какви симптоми облекчават капките за очи СуперОптик Комфорт?

  СуперОптик Комфорт е изключително подходящ при дискомфорт на очите или очната лигавица, когато има възпаление и зачервяване, причинено от различни фактори:

  • сезонни и постоянни алергии;
  • атмосферни влияния (вятър, дим, прах или ярка слънчева светлина)
  • при къпане в басейн с хлорирана вода;
  • носене на контактни лещи;
  • използване на козметика в зоната около очите.

 • Как действат основните съставки на СуперОптик Комфорт?

  СуперОптик Комфорт има 3 основни съставки. Хиалуроновата киселина е естествен компонент на сълзите и притежава отлични хидратиращи свойства. Овлажнява и предпазва очите от вредното въздействие на околната среда, тъй като остава за дълго върху повърхността на окото и предпазва от изсушаване. Дестилатът от метличината засилва овлажняващия ефект на хиалуроновата киселина и едновременно с това успокоява зачервените очи. Дестилатът от лайка има успокояващи и освежаващи свойства, като по този начин облекчава възпалението/ раздразнението на очите и намалява зачервяването.

 

КУПИ ОНЛАЙН

Ремедиум

Предлага СуперОптик Комфорт онлайн

>>

Фрамар

Предлага СуперОптик Комфорт онлайн

>>

Афиа

Предлага СуперОптик Комфорт онлайн

>>

Sopharmacy

Предлага СуперОптик Комфорт онлайн

>>

Аптеки 36.6

Предлага СуперОптик Комфорт онлайн

>>